.

Friday, 23 December 2011

Thanks buat roomate tersyg...

x sangka yer akhirnya roomate tersyg ku...nurzalikha bahudin..hehhe
bg gak something yg special tu besday aku..wlaupn agak terlewat..huhuhu..^_^
tp bkn agak ar..mmg lmbt pn..huhu..

 nk tau x dia bg apa..jeng..jeng...jeng...
nie dia...
kek special dr secret recipe..
ada rupa secret recipe ka??huhu..
mcm kek kat dpn poli ja..hokhok..kantoi!!


Tp aku nk mintak maap bnyk2 kat dia sbb x dpt nk celebrate ngan dia..smpat amik kek ja..huhuhu
sorry sngt2 yer mate...
aku gak nk mintak maap kat member2 terbaek roomate aku..atin,ila ngan mira..sorry erkk
kalu aku celebrate skali td msti ampa sume pn dpt mkn skali kek nie..
tp x pa insyaallah satu ari nnti kita celebrate len..
kita wat kek lg besaq pd kek nie..huhu
kita siap hias2 rumah ngan belon2 lg..
amacam ok x???hehe

apa2 pn korang mmg terbaek....
thanks yer sume..
yg pnting aku syg sngt roomate aku n korang sume atin,mira n ila....

FRIENSHIP FOREVER N EVER...^_^

2 comments:

matamulut said...

awak di tag http://matamulutyusmardiana.blogspot.com/2011/12/11-pon-11-lah-hehe.html

MIEJAH said...

heheheeh..kn ang tok guru aku yusmar..hehehehe

Post a Comment