.

Friday, 30 December 2011

aktiviti sepanjang minggu ini

hmm..rindunyer kat blog..hehehe
dah kat seminggu x post apa2..
sdangkan mcm2 cita menarik nk cita sepanjang minggu nie..mnggu nie adalah mnggu kembali ke poli sbg seorg pelajar sem 5..hehe..dah jd senior dah pn aku..pejam celik..pejam celik..sekejap je rasa...

jumaat (23/12/11)-hari pendaftaran tamat li

selasa (27/12/11)-hari pendaftaran modul,yuran pengajian
nie la subjek yg aku amik sem 5






















rabu (28/12/11)-taklimat li

khamis(29/12/11)-sesi pengajian bermula..maka bermulalah subjek2 yg siajar..heheh..ari nie aku sempat blajaq PLC ngan eng. math jer..tp PLC mmg menarik..Math plak kena rjin2 wat latihan la kalu nk lebih mendalami..hehehe

jumaat (30/12/11)-ari plak wat lab tuk subjek PLC ngan perkenalan subjek programming..

so nie la antara aktiviti sepanjang minggu nie..time aku kat poli..kalu nk tau aktiviti mnggu hadapan tnggu la episod seterusnya..huhu..^_^

Friday, 23 December 2011

Thanks buat roomate tersyg...

x sangka yer akhirnya roomate tersyg ku...nurzalikha bahudin..hehhe
bg gak something yg special tu besday aku..wlaupn agak terlewat..huhuhu..^_^
tp bkn agak ar..mmg lmbt pn..huhu..

 nk tau x dia bg apa..jeng..jeng...jeng...
nie dia...
kek special dr secret recipe..
ada rupa secret recipe ka??huhu..
mcm kek kat dpn poli ja..hokhok..kantoi!!


Tp aku nk mintak maap bnyk2 kat dia sbb x dpt nk celebrate ngan dia..smpat amik kek ja..huhuhu
sorry sngt2 yer mate...
aku gak nk mintak maap kat member2 terbaek roomate aku..atin,ila ngan mira..sorry erkk
kalu aku celebrate skali td msti ampa sume pn dpt mkn skali kek nie..
tp x pa insyaallah satu ari nnti kita celebrate len..
kita wat kek lg besaq pd kek nie..huhu
kita siap hias2 rumah ngan belon2 lg..
amacam ok x???hehe

apa2 pn korang mmg terbaek....
thanks yer sume..
yg pnting aku syg sngt roomate aku n korang sume atin,mira n ila....

FRIENSHIP FOREVER N EVER...^_^

Thursday, 22 December 2011

esk daftar masuk poli..

pejam celik pejam celik x sngka akhirnya esk aku akn kmbali dgn kehidupan asalku blik ke poli...huhu
esk adalah hari pndaftaran utk pelajar2 yg tamat li...
4 perkara harus disiapkan..

  • buku report harian
  • laporan penuh
  • borang penilaian
  • surat tamat li
(yg penting kad pelajar jgn dilupa)penting SNGT!!!!
so ramizah gud luck utk esk..smoga semuanya brjln lncar..yg pnting kena ingt yuran pengsjian x byaq lg nie..
kang x pasai2 dok kat luaq pagar poli ja nnti...huhuhu

miejah..^_^